Flot og funktionelt design

Flot og funktionelt design

AluCapFront – også med 3-lags glas

oktober 2016

Vedligeholdelsesfrit vindue med
3-lags glas til konkurrencedygtige priser

AluCapFront elementet med 3-lags glas er det seneste skud på stammen af vinduestyper. AluCapFront fra Outrup Vinduer & Døre er det solide og traditionelle trævindue, der er gjort vedligeholdelsesfrit udvendigt med en kappe af aluminium. Kombinationen af det traditionelle fyrretræsvindue og alukappen sikrer en moderne konstruktion, der lever op til gældende krav for isoleringsevne.

Der er tale om en et skalløsningsvindue bestående af 3-lags energiglas, 115 mm massiv fyrretræskarm, hvorpå der er monteret en kappe af aluminium udvendigt - samlet 128mm. Det gør vinduet modstandsdygtig overfor vind og vejr og kræver minimal vedligeholdelse. AluCapFront fremstår i et flot og funktionelt design, der matcher store som små renoverings-opgaver, tilbygning og nybyggeri. AluCapFront kan leveres i et væld af RAL farver.

Velegnet til renoveringsopgaver

Den 128 mm karm giver vinduet særlige egenskaber. Det er nemmere for håndværkeren at montere vinduet i en lysning med begrænset muligheder for at skrue. Det hænger nøje sammen med, at kravene til linjetabet omkring vinduer skærpes. Det er let og hurtigt for håndværkeren at fuge vinduet til forkanten i siderne og toppen af vinduet.

Det gør vinduet særligt velegnet til renoveringsopgaver, da den nye fuge kan placeres samme sted som den gamle fuge. Derved undgås, at vindueslysningen fremstår med 2 forskellige farver, hvis den har været påvirket af sol og derved har ændret farve.

Energibesparende og miljøvenligt

AluCapFront med 3-lags glas lever op til de gældende og forventede energikrav til BR2020. Elementet klassificeres som energimærke A og har en u-værdi på 0,78.Energimæssigt bidrager de 3-lags energiglas og massive trækarm til at holde på varmen, reducere energiforbruget og undgå trækgener fra vinduet. Samtidig er det et bæredygtigt produkt med træ, som er et genanvendeligt naturmateriale.

Design møder funktion

Alukappen er en integreret del af bundkarmen og eventuelle vandrette poste. Det betyder, at vand og snavs automatisk ledes bort. 10 års garanti og integrerede sikringsbeslag i grebsbetjente elementer sikrer, at både håndværkeren og boligejeren kan sove trygt om natten. AluCapFront er yderligere forsynet med elegante greb, der er designet af Monica Ritterband. Det giver et enkelt og skandinavisk udtryk, som passer til danske hjem.

Læs mere om AluCapFront her.


 
Tilbage