Den nyudviklede AluCapFront serie er forsynet med en alukappe yderst. Der er tale om et vindue med en forenklet opbygning for at være konkurrencedygtig på vinduesmarkedet.

Den nyudviklede AluCapFront serie er forsynet med en alukappe yderst. Der er tale om et vindue med en forenklet opbygning for at være konkurrencedygtig på vinduesmarkedet.

AluCapFront – nyt konkurrencedygtigt vindue

oktober 2014

Nyt vedligeholdelsesfrit
vindue til konkurrencedygtige priser

AluCapFront fra Outrup Vinduer & Døre er det solide og traditionelle trævindue, der er gjort vedligeholdelsesfrit udvendigt med en kappe af aluminium. Kombinationen af det traditionelle fyrretræsvindue og alukappen sikrer en moderne konstruktion, der lever op til gældende krav for isoleringsevne.

”Det nye produkt er det seneste skud på stammen af vinduestyper. Vi har udviklet det nye vindue med en forenklet opbygning for at være konkurrencedygtig på vinduesmarkedet”, siger Mogens Ringgaard, direktør og ejer af Outrup Vinduer & Døre.

Der er tale om en et skalløsningsvindue bestående af 2 lags energiglas, 115 mm massiv fyrretræskarm, hvorpå der er monteret en kappe af aluminium udvendigt - samlet 128mm. Det gør vinduet modstandsdygtig overfor vind og vejr og kræver minimal vedligeholdelse. AluCapFront fremstår i et flot og funktionelt design, der matcher både renovering, tilbygning og nybyggeri. AluCapFront kan leveres i et væld af farver.

Velegnet til renoveringsopgaver

Den 128 mm karm giver vinduet særlige egenskaber. Det er nemmere for håndværkeren at montere vinduet i en lysning med begrænset muligheder for at skrue. Det hænger nøje sammen med, at kravene til linjetabet omkring vinduer skærpes. Det er let og hurtigt for håndværkeren at fuge vinduet til forkanten i siderne og toppen af vinduet.

Det gør vinduet særligt velegnet til renoveringsopgaver, da den nye fuge kan placeres samme sted som den gamle fuge. Derved undgås, at vindueslysningen fremstår med 2 forskellige farver, hvis den har været påvirket af sol og derved har ændret farve.

Energibesparende og miljøvenligt

AluCapFront lever op til de gældende energikrav. Energimæssigt bidrager de 2 lags energiglas og massive trækarm til at holde på varmen, reducere energiforbruget og undgå trækgener fra vinduet. Samtidig er det et bæredygtigt produkt med træ, som er et genanvendeligt naturmateriale.

Design møder funktion

Alukappen er en integreret del af bundkarmen og eventuelle vandrette poste. Det betyder, at vand og snavs automatisk ledes bort. 10 års garanti og integrerede sikringsbeslag i grebsbetjente elementer sikrer, at både håndværkeren og boligejeren kan sove trygt om natten. AluCapFront er yderligere forsynet med elegante greb, der er designet af Monica Ritterband. Det giver et enkelt og skandinavisk udtryk, som passer til danske hjem.

Læs mere om AluCapFront her.


 
Tilbage