Nye sikkerhedsbeslag øger sikkerheden med vinduer og døre fra Outrup

Nye sikkerhedsbeslag øger sikkerheden med vinduer og døre fra Outrup

Tyverisikrede vinduer holder kobenet væk

september 2012

Alene i de første seks måneder af 2012 blev der ifølge Rigspolitiet begået over 20.000 indbrud i private hjem. Det svarer til over 100 indbrud hver eneste dag, og størstedelen af indbruddene sker gennem vinduer og døre, som er lette for tyvene at åbne med et simpelt koben.

- Det er grænseoverskridende at få besøg af indbrudstyve, og det kan være forbundet med besvær bagefter med alt fra reparationer og forsikring til køb af nyt indbo. Derfor efterspørger danskerne i stigende grad løsninger, som kan forhindre indbrud i hjemmet. Ikke mindst i forhold til vinduer og døre, der er de svageste led, siger adm. direktør Mogens Ringgaard fra Outrup Vinduer & Døre.

Sværere at vride vinduet op

Som en af de første danske vinduesproducenter har Outrup netop taget konsekvensen af de mange indbrud og indført modstandsdygtige sikringsbeslag som standard på størstedelen af virksomhedens døre og vinduer i fyrretræ. Sikringsbeslaget, der er lavet af metal, kan ikke ses udefra og gør det sværere at vride vinduet eller døren op med et koben.

- Som husejer er det afgørende at føle sig tryg i sit eget hjem. Derfor har vi forbedret sikringen på vores vinduer og døre, så tyvene får betragteligt sværere ved at bryde ind denne vej. Vi er nogle af de eneste med denne type beslag som standard, så vi forventer, at danskerne tager godt imod den nye beskyttelse mod indbrudstyve, siger Mogens Ringgaard.

Hvis man ønsker yderligere beskyttelse mod indbrud, er det muligt at supplere med stærkere glas og sikkerhedslimede ruder, der tager længere tid at gennembryde, eller andre indbrudshæmmende beslag. Trods den øgede sikring koster Outrups vinduer og døre det samme som hidtil. Alle Outrups vinduer og døre er energioptimerede.


 
Tilbage