Se Outrup Filmen

Sådan vælger du dine nye vinduer

Først og fremmest skal du vælge, hvilken stil der matcher dit hus. Som en hjælp til dig har vi opdelt vores brede program i en enkel MODERN stil og en romantisk CLASSIC stil.

Outrup - det sikre valg

 

Outrup Modern Vinduer MODERN

 

Outrup Modern Vinduer CLASSIC

 

Type: fast, topstyret, sidehængt, modul

 

Type: palæ, dannebrog, by- og bondehuse

 

Materialer: TræFront, AluCapFront & AluFront

 

Materialer: TræFront, AluCapFront & AluFront

 

Tilbehør: åbningsindstillinger, bremse, sikring, greb, sikkerhed

 

Tilbehør: sprosser, greb, ventil, sikkerhed

 

Glas: lavenergi, 3-lags, lydisolering, solafskærmning

 

Glas: lavenergi, 3-lags, lydisolering, solafskærmning

 

Under hver serie kan du vælge, hvilken type vindue, du ønsker. Tænker du på et vindue i fast ramme, enten tophængt eller sidehængt? Eller vil du kombinere flere moduler i dit vinduesparti, så du kan få flere funktioner samlet i partiet? Du finder oversigter over mulighederne ved at gå ind under den ønskede stil og vælge "rammevinduer" eller "modulvinduer".

Dernæst skal du overveje, hvilken type materiale, der opfylder dine ønsker for look, vedligehold og energirigtighed. MODERN og CLASSIC rummer begge materialemuligheder i form af træ og træ/aluminium. Hver med sine egenskaber. Undersøg materialerne og se, hvad der passer til dig og dit hus.

Slutteligt når du til tilbehøret: Grebstype, åbningsindstillinger, børnesikring og sikkerhedspakker i det hele taget. Har du stilmæssige ønsker eller særlige behov for sikring af dit hjem? Eller overvejer du, hvor meget rent faktisk kan spare i energiomkostninger. Så kig på tilbehør og glastyper.

Kig og bliv inspireret - eller ring og gennemgå dine mange muligheder med din lokale fagmand. Du finder vores dygtige rådgivere under "Forhandlere".

 

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.