Se Outrup Filmen

Outrup
Materialer

TræFront

Træ er naturens eget råstof og det helt naturlige materiale til vinduer og døre. Vi bruger udelukkende fyrretræ af den allerbedste kvalitet, med min. 90% kernetræ i udadvendte dele og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp.

AluCapFront

AluCapFront fra Outrup er fremstillet i en klassisk, solid træ konstruktion beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Aluminiumskappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind - og kræver minimal vedligeholdelse. AluCapFront står i et flot og funktionelt design, der både matcher renovering, tilbygning og nybyggeri. AluCapFront kan leveres i et væld af farver – og i 2 farver uden tillæg.

AluFront

Med AluFront går du ikke på kompromis med den gode traditionelle træløsning, men du undgår stort set udvendig vedligeholdelse. I kombination med træ indvendig og alufront udvendig, anvendes de bedste materialer dér, hvor de holder bedst.

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.