Se Outrup Filmen

Outrup
Glas

 

Lavenergi ‐ naturligvis

Med nye vinduer fra Outrup sikrer vi dig - som standard i alle vinduer og døre - energibesparende lavenergiruder fra vores dygtige glasleverandører.

Lavenergiruder består af to lag glas, hvoraf det ene glas er påført en belægning – den såkaldte lavenergi film. Den tynde usynlige film tillader lys og solvarme at komme ind, og hindrer varmen fra rumopvarmningen i at komme ud. I mellemrummet mellem de to stykker glas er påfyldt argon, i stedet for almindelig luft. Argon hjælper yderligere med til at sikre mindst muligt varmetab gennem ruden. 

Overvejer du, hvor meget du kan spare på varmeregningen alene ved dit valg af glas, så se et eksempel på energiudregning i punktet 3-lags glas.

 

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.