Se Outrup Filmen

Den ægte vare ● med garanti

                                       www.vinduesindustrien.dk   www.energivinduer.dk

   

Outrup er tilsluttet DVV (Dansk Vindues Verifikation) og overholder som minimum de normer og standarder, der fremgår af tekniske bestemmelser for DVV.

Godkendt af energimærkningsordningen.

Outrups produkter er ligeledes CE-godkendte som dokumentation for, at de opfylder EU’s byggevaredirektiv.

Som medlem af DVV er Outrup underlagt 5 års garanti, som Outrup har valgt at udvide med yderligere 5 år, således der samlet gives en garanti på 10 år. Se garantierklæring her. Yderligere er man dækket af en produktionsansvarsforsikring, der også dækker uafhængigt af Outrup.

Vores leverandører af glas og beslag er også underlagt en række skrappe krav. Se garantiordning for glas på www.vinduesindustrien.dk. Det sikrer dig en løsning, hvor alle enkeltelementer udgør en stærk, flot og funktionel enhed. Se yderligere faktaark: Termisk brud i glas.

Ægte kvalitet handler også om leveringstider og overholdelse af aftaler. Her kan du trygt stole på Outrup. Vores biler leverer direkte fra fabrikken til byggepladsen eller hos tømrermesteren.

Fremtidssikret

Med Outrup er du fremtidssikret, da vores vinduer og døre lever op til gældende bygningsreglementer. Vores 3-lags ruder lever op til de forventede, skærpede krav i henhold til Bygningsreglementet 2020 og vores 2-lags ruder i henhold til BR2015.

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.