Se Outrup Filmen

Danske vinduer og døre bør produceres i Danmark...

Udover at producere vinduer og døre i høj kvalitet og i et smukt design sætter vi en ære i at være beliggende i Danmark. Outrup Vinduer og Døre har - i modsætning - til mange andre danske vinduesproducenter valgt IKKE at flytte produktionen udenfor Danmarks grænser. Vi satser på dansk kvalitet og design - og på at bevare og skabe danske arbejdspladser...

Der er ingen tvivl om, at en række lande både indenfor og udenfor Europa har væsentligt lavere udgifter til lønomkostninger. Men at flytte dansk produktion ud af landet og derefter importere en større del tilbage giver ikke god mening. Økonomisk kan det være en fordel, men nærheden til markedet er afgørende for os, og vi ønsker at bidrage med at beholde de gode danske arbejdspladser.

Miljøet har også været en afgørende faktor for at beholde produktionen i Danmark. Vi tror på vigtigheden i at mindske CO2 udslippet, da man undgår lange og tunge transporter op gennem Europa. Vi fokuserer på, at produktionen af et vindue skal påvirke miljøet mindst muligt. For os giver det god mening at sikre den direkte vej ud til forbrugeren via minimal transporttid og omkostning.

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.