Outrup tip:

Vælg greb og beslag i en type, der matcher stilen på vinduer og døre.

Se Outrup Filmen

Outrup døren ‐ en smuk velkomst

Døren er en vigtig del af husets facade og udstråling. Det er den, der byder velkommen hjem til dig og din familie, og velkommen til husets gæster. Hvad enten du foretrækker døre, der matcher husets byggestil eller noget mere frækt og moderne som kontrast, så går du aldrig galt i byen hos Outrup. Vi har døre til ethvert hus – også dit.

Kvalitet lever længe

Akkurat som med vores vinduer anvender vi kun de bedste materialer til en Outrup dør. Træet er den ene side af sagen, den anden er de konstruktionsmæssige principper, der sikrer effektiv beskyttelse af skjulte og udsatte steder lige fra starten. Det forlænger levetiden i det omskiftelige danske vejr.

Valget er dit

Outrups program af døre er omfattende. Du kan altid finde den dør, der passer til netop din bolig, uanset om det gælder nybygning eller renovering i større eller mindre målestok. Når du vælger, skal du gøre dig en række overvejelser:

Funktion 

  • Dørens åbneretning
. Skal døren åbne indad eller udad? Mod højre eller venstre?
     
  • Sikring: Hvilken sikkerhedspakke sikrer dit hjem mest hensigtsmæssigt?
     
  • Betjening: Hvilken type greb og lås ligger godt i hånden på dig?
     
  • Vedligeholdelse: Træ eller træ/alu. Materialerne stiller forskellige krav til vedligehold. Hvad passer til dit temperament?

Farve

Skal døren være i harmoni eller danne kontrast? Farvevalget har stor indflydelse på både bygningen, omgivelserne og miljøet. Det handler om, hvad du ønsker at udstråle. Om du vil være tro mod traditionerne eller gøre op med dem. Vælg frit blandt Outrups mange farvemuligheder. 

Stil

Fyldninger (felter) i fyldningsdøre kan tilpasses de to koncepter MODERN og CLASSIC. Ønsker du at tilpasse en fyldningsdør til konceptet MODERN, anbefaler vi, at du vælger fyldninger med soft profil. Til CLASSIC konceptet matcher døre med pynteprofil i fyldninger. 

Valget er dit! - Men du kan hente god hjælp til stil, funktioner og tilbehør hos din fagmand. Find din Outrup-forhandler her på siden. 

 

> Download skitser af døre (PDF)

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.