Se Outrup Filmen

Outrup
Glas

 

3-lags glas - en sikker energiløsning

Når energiforbruget skal sænkes handler det blandt andet om at mindske varmetabet
fra boligen. Her spiller energiruder en vigtig rolle. Energiruder sikrer, at varmen indefra
holdes inde, og at sollyset udefra har god passage til at opvarme boligen.

En fremtidssikret energiløsning får du med Outrups 3-lags energiruder. Med 3 lag glas
og varm kant isolerer ruden bedre, så varmetabet minimeres.

Hvordan ser varmeregnskabet ud med energiruder? Her får du et eksempel: 

Et energieksempel:

Anne og Henrik bor i et helt almindeligt parcelhus på 150 m2. De har et vinduesareal i huset på 33 m2. I huset sidder der gamle 2-lags termoruder, som Anne og Henrik drømmer om at skifte ud. De gamle 2-lagsruder har et varmetab på 120 kWh/m2. Et samlet varmetab om året på 3960 kWh.

Anne og Henrik vælger at udskifte alle vinduer og døre til Outrup AluCapFront med 3-lags energiruder. De bærer Energimærke A og tilfører husets energibalance +8 kWh/m2. Med 33 m2 vinduesparti bliver det årligt til 264 kWh.

Ved udskiftningen har Anne og Henrik ikke blot fået flotte, nye vinduer i lækkert træ og med vedligeholdelsesfri front, men også en besparelse på hele 3696 kWh årligt.

Fordi Anne og Henriks bolig er opvarmet med elvarme betaler de godt og vel kr. 2,00 for 1 kWh. Med investeringen i energivinduer sparer de derfor 7.392 kroner hvert år fremover. Det svarer til, at investeringen har tjent sig selv ind, før der er gået 10 år.

Se det komplette skema her

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.